Fav

Favoritter

Send meg tilbud!

Arbeidsplassen

Hos Form/Funk Oslo finner du et stort utvalg av møbler som er aktuelle for arbeidsplassen – alt fra arbeidsstol til lydabsorbering. Under kategoriene nedenfor, vil du finne møbler som forenkler og organiserer din arbeidshverdag. Finner du interessante møbler for arbeidsplassen din, kan du klikke «legg til favoritter» og enkelt finne tilbake til de senere ved å trykke på hjerte til venstre. 

Gjennom en arbeidshverdag kan det være greit å ikke bli sittende i en dårlig stilling for lenge. Hos oss finner du flere typer arbeidsbord som er tilpasset ditt ergonomiske behov. Våre elektriske skrivebord kan både heves og senkes, noe som resulterer i at du kan velge mellom å stå eller sitte mens du arbeider. Vi har kontorstoler som er tilpasset våre skrivebord, arbeidsplassen din og deg som forbruker.

Praktiske løsninger 

Organisering av arbeidsplassen er svært viktig for å benytte all tilgjengelig kapasitet. I denne kategorien finner du blant annet praktiske oppheng for organisering og behandling av flere skjermer. Vi har også flere praktiske muligheter for oppbevaring av brosjyrer, bøker og arkiverte dokumenter. Postsorterings hyller er også relevant om det er en større virksomhet med flere ansatte.

Ved oppsett av kontorfellesskap er det en rekke ting en må ta i betraktning, der i blant støy. Dette kan du håndtere riktig ved bruk av lydabsorbering. Form/Funk Oslo har flere produkter som kan være til hjelp – alt fra skillevegg og bordskjermer, til stillerom. Det er også viktig å tenke på riktig lyssetting av arbeidsplassen. Hos oss finner du flere forskjellige belysningsmuligheter. 

Ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker hjelp til å finne møbler tilpasset deg og din arbeidsplass!

Kontakt meg!

Du har lagt til 0 produkter.