Fav

Favoritter

Send meg tilbud!

Helse

Skal møblene plasseres i kantine, helse eller institusjonslokaler, krever dette både praktiske og trygge løsninger. Møblene skal ikke bare tilpasses brukere i alle aldre, men også de som tar var på de. Hos Form/Funk Oslo finner du ergonomisk tilpasset hvilemøbler og sitte-/spisegrupper.

Våre hvilemøbler har mange ulike produktegenskaper som tilpasses den enkelte forbruker. Da en gjerne benytter flere timer i hvilemøbler, er det nødvendig med funksjonelle og ergonomiske muligheter. For enkel betjening finner du et utvalg av hvilemøbler med motorisert løftefunksjon, og fjernkontroll for heving og senkning av setet. Flere av våre hvilemøbler har også trinnløs og manuell regulering av rygg, dybderegulering av setet og regulerbar nakkestøtte.

Ergonomiske løsninger

Våre sofaer til sittegrupper kan tilpasses etter helse, behov og ønsker. Mulighet for å velge mellom spiler eller stopning i ryggregionen, valgfritt stoff eller hud, og forskjellige typer treverk eller beist for rammen. Da sittegruppen er i et miljø hvor det enkelt kan bli skittent og fort slitt, er alle sete-/ryggtrekk avtakbare og har mulighet for vending. Sofaene har god sittekomfort og er enkel å flytte.

Du vil finne ergonomiske og elegante møbler for spisegrupper tilpasset helse, under denne kategorien. Disse møblene er godt egnet i kantiner og andre tilsvarende lokaler. Vårt utvalg av spisestoler har mulighet for hjul på frambein, rekkekobling, stablemulighet og skriveplate. Sete- og rykktrekk er avtakbare. Er det behov for regulering av setet, finner du multifunksjonssete som kan reguleres i 13 forskjellige høyder. Vi har også spisebord tilpasset stolene. Bordene er praktiske, slitesterke, stilrene og behagelige. De er også enkle å håndtere og vedlikeholde.

Ta kontakt i dag, så finner vi møblene tilpasset dine helse- og ergonomiske behov! 

Kontakt meg!

Du har lagt til 0 produkter.