Fav

Favoritter

Send meg tilbud!

Møteromsmøbler

Form/Funk Oslo ønsker at møbler og omgivelsene på møteplassen skal tilpasse menneskene, og ikke motsatt. Vi har derfor et stort utvalg av møteromsmøbler som er tilpasset deg som forbruker. Det finnes mange forskjellige yrkesgrupper, og derfor et differensiert behov for møbler. Vårt mål er å hjelpe til med oppgradering og tilpasning av møteplassen.

Tilrettelagt møterom 

Mange av oss bruker mange timer i møter, noe som gjør møteromsmøbler og interiør, svært viktig. Da forskjellige faggrupper har forskjellige hensikter med møter, må også møteplassen tilrettelegges for dette. Er det et formelt møte, bør møteplassen også utlyse dette. Er det snakk om et kreativt møte, er det derimot behov for større bordplass og mer uformelle settinger. Da behovet for møterommet forandrer seg etter hva slags møte det er snakk om, er det viktig å sette opp et rom basert på fleksible løsninger. Under denne kategorien finner du møteromsmøbler som tavler, bord, stoler og elektronikk til utsmykking av møterom.

Resepsjonsområdet er kundens første møte med bedriften, noe som gjør denne møteplassen svært viktig. Vi hjelper deg med å finne funksjonene og løsningene innenfor resepsjonsskranker som passer din bedrift – både i moderne og tradisjonell stil. Et område for venterom, sosialisering og kunnskapsutvikling kan enkelt tilrettelegges med møteromsmøbler fra Form/Funk Oslo. For å gjøre lokalet mer attraktiv og innbydende, har vi flere ulike teppetyper, sofa, loungestoler, krakker og puffer. Ta også i bruk stumtjener, knagger og oppbevaringsbokser for bedre organisering. 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å utsmykke din møteplass!

 

Kontakt meg!

Du har lagt til 0 produkter.