Fav

Favoritter

Send meg tilbud!

Uteområdet

Våren, sommeren og høsten gjennom, ønsker vi å være ute å nyte solfylte dager og sene kvelder. Uansett hva temperaturgradene viser, er det nødvendig med grunnleggende møbler for å øke trivsel og behag. Hos Form/Funk Oslo finner du utemøblene tilpasset vær, størrelser på uteområdet og behov.  Vårt møblement kommer i ulike former og design, men felles for de alle, er god kvalitet. Vi har kjente produsenter som Kristalia, Arper, Kartell, Brunner, Fredericia og Pedrali.

Gode utestoler er must-have for en vellykket kveld på uteområdet med familien eller vennegjengen. Våre stoler er robuste og slitesterke, noe som gir de innpass i det norske klimaet. De er også elegante og enkle å rengjøre. Flere av stolene har mulighet til å stables eller slås sammen, samt at vi har stoler med og uten armlener. Under denne kategorien finner du stoler i ulike stiler og prisklasser som passer deg og ditt forbruk best.

Nordisk natur 

Hos oss finner du lekre og moderne benker til plassering på uteområdet eller fellesarealer. Vi selger blant annet benken Astral som har vunnet mange priser for sin skulpturelle og nyskapende form. SIDEbySIDE er en benk med karakteristisk mønster som passer godt inn i den nordiske naturen. Noen av våre benker kan i tillegg tilpasses etter en gitt størrelse.

Lekre og praktiske bord designet for uteområdet, finner du også under denne kategorien. Her er det bord i forskjellige design – både tidløst og moderne. Mulighetene er mange da du kan tilpasse flere av bordene etter dine behov og ønsker; alt fra tre eller fire ben, til farge og størrelse. Noen av bordene er også designet for å stables, noe som kan være praktisk om det er et fellesområde med sittegrupper.

Ønsker du hjelp til fleksible og behagelige løsninger for uteområdet ditt, kan du ta kontakt med oss i dag!

Kontakt meg!

Du har lagt til 0 produkter.