Fav

Favoritter

Send meg tilbud!

Kontormøbler

Her finner du et stort utvalg av kontormøbler til arbeidsplassen, møteplassen, uteområdene og for helserelaterte sammenhenger. Vi jakter på en ideell kombinasjon av form og funksjon når det kommer til våre produkter, og ønsker at omgivelsene skal tilpasses menneskene – ikke motsatt. Ulike yrkesgrupper har ulike behov, og ulike lokaler innbyr til ulik innredning. Form/Funk Oslo har lang erfaring og kan hjelpe deg med å tilpasse ditt lokale med kontormøbler, for et best mulig resultat.

Stadig mer tid av arbeidsdagen blir brukt i møter, noe som gjør utformingen av møtelokalet svært viktig. Er det et formelt møte, bør også møterommet utlyse dette. Er det på den andre siden et mer kreativt møte, kan det være behov for større arbeidsbenk og et mer inspirerende miljø. Da støy oftest oppstår i kontorlandskap og liknende, kan vi også hjelpe deg med tilpassede skillevegger, bordskjermer eller veggabsorbenter.

Ergonomiske kontormøbler

Da en gjerne sitter mange timer i løpet av en arbeidsdag, er det behov for gode og ergonomiske kontormøbler. Vi har kontorstoler med vippe funksjon, regulerbare armlener, justerbare basert på det individuelle behov, samt andre innstillingsmuligheter. Våre flerbruksstoler følger kroppens form og tillater full bevegelsesfrihet. Med en god ergonomisk stol, burde også arbeidsbordet tilpasses. Hos oss finner du bord med elektrisk hev/senk som gir friheten til å velge mellom å stå eller sitte under arbeidsdagen, og i tillegg gi deg riktig sittestilling.

Helsemøbler er også noe vi tilbyr våre kunder. Her vil du finne hvilemøbler, sittegrupper og spisegrupper. Innenfor denne kategorien er det viktig at produktene både har praktiske og trygge løsninger, samt ergonomisk tilpasset. Dette er noe vi vektlegger og ønsker å hjelpe deg med å tilpasse. 

I et hvilket som helst lokale er organisering og orden viktig, vi tilbyr derfor flere oppbevaringsmuligheter. Alt fra skap og reoler, til stumtjenere og postsortering. Hos oss finner du også resepsjonsløsninger, belysning, benker og loungemøbler. Finner du produkter du liker, kan du legge de til i favoritter. Dine favoritter samles under hjertet til venstre i skjermen.

Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å finne kontormøbler tilpasset din løsning! 


Kontakt meg!

Du har lagt til 0 produkter.