Fav

Favoritter

Send meg tilbud!

Form/Funk Oslo

Norske Kontormøbler har siden 1999 vært en kjent og veletablert kontormøbelaktør i Oslo. I 2010 var vi med på å starte kontormøbelkjeden Form/Funk sammen med Bergen Kontorsenter og Fagerhaug & Olstad. Idéen er å være tilgjengelig for våre kunder over hele landet. Eierne har tatt med seg sin lange erfaring og store kompetanse inn i Form/Funk, slik at du nå vil møte Norske Kontormøbler som Form/Funk Oslo.

Form/Funk skal være mye mer enn navnet på en kjede. Det skal være en måte å tenke på. Vi skal hele tiden jakte på den ideelle kombinasjonen av form og funksjon. Må et kontor se ut som et kontor? Må en bank se ut som en bank? Må en skole se ut som en skole? Form/Funk skal utfordre gamle oppfatninger og gjerne stikke hull på noen myter. Det er tid for forandringer. Og det er mennesket som må stå i fokus. Vårt mål er at menneskene skal trives i våre miljøer.

Kall oss gjerne miljøarbeidere. Vi vet nemlig av erfaring hvor stor forskjell et skifte av omgivelsene kan utgjøre for et arbeidsmiljø. At det ofte også vil øke produktiviteten er jo en fin bonus. 

kontakt meg!

Kontakt meg!

Du har lagt til 0 produkter.